Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі банк "Родовід" «штурмують» вкладники "Укрпромбанку"!!!
 
Голосування   Ваш мобільний зв"язок!
 
Марка Вашого мобільного телефону?
Всього проголосувало: 4

 
24-11-2009, 15:13  Новости Житомира / Економіка

В Житомирі банк "Родовід" «штурмують» вкладники "Укрпромбанку"!!!

 
Понад вісім тисяч жителів Житомира й області, які багато місяців безуспішно відвойовували свої депозити в «Укрпромбанку», вже тиждень штурмують офіс банку «Родовід», на вулиці Київській. Саме тут їм обіцяли виплатити їх кровні гршенята.

З восьмої години ранку власники депозитів, вишикувавшись в чергу, сподіваються, що саме сьогодні отримають свої заощадження.

Тимчасова адміністрація «Родовідбанк» запевняє, що всі вкладники «Укрпромбанку», переведені в «Родовідбанк» отримають високоякісне обслуговування та вільний доступ до своїх депозитів. Та незважаючи на це, вже в котрий день перед входом в «Родовід Банк» збирається черга. Ось Вам наочна демонстрація «батьківської» турботи житомирських банкірів про тих, за чиї кошти банки власне вони й існують.

Справа в тому, що 23 листопада було офіційно оголошено, що колишні клієнти «Укрпромбанку» зможуть прийти в «Родовід» для того, щоб отримати свої гроші по депозитним вкладам. Ось чому саме в цей день було особливо багато людей. Багато хто з вкладників прийшов, подивився на натовп людей перед банком, і пішов геть. Та для клієнтів, в яких закінчився термін дії договору на депозитний внесок не залишається нічого іншого, як записуватись до черги (що налічує більше сотні) та чекати свого часу. Ніхто не хоче втрачати відсотки. І навіть якщо пощастить дочекатися своєї черги, всі гроші по депозиту клієнту в кінці дня можуть і не виплатить. Кожен з нас неодноразово спробував на собі цю систему. Але ж багато хто приїхав сюди здалеку.

У регіональному управлінні банку «Родовід» запевняють, що роблять все можливе, щоб обслужити всіх колишніх вкладників «Укрпромбанку». Щодня тут обслуговують 100-150 колишніх клієнтів «Укрпромбанку». Окрім цього ще є свої клієнти, яких вони теж повинні обслуговувати. У ці дні вони часто просто не можуть потрапити до банку через натовп «укрпромівців», які практично блокують вхід. Переконатися у цьому змогли і журналісти, коли вибачаючись і пояснюючи, що «ми не за депозитами «Укрпрому», ми клієнти «Родовідбанку», безуспішно намагалися потрапити всередину офісу. Їх спроби завершились невдачею.

В банку впевнені заявляють, що люди самі створюють ажіотаж. Є безліч способів зареєструватися в них для отримання у вкладів «Укрпромбанку» - це можна зробити і по телефону, і за допомогою СМС, і на нашому сайті. І стверджують, що немає проблеми з виплатами. Хоче людина забрати депозит - будь ласка. Хоче розмістити його в нашому – ще краще.

Та обурені клієнти вважають, що в банку просто не організували як слід роботу і не квапляться їх обслуговувати. Дехто зареєструвався тут ще 17 листопада. Багатьом сказали, що зателефонують і скажуть коли прийти. Та сьогодні вже 24 число, а з банку так ніхто і не подзвонив. Більшість бувших клієнтів «Укрпромбанку» не збираються забирати гроші, а хочуть перевести свої депозити у банк «Родовід» і якнайшвидше. Тому що час іде, а гроші лежать без діла. До речі в декого договір з «Укрпромбанком» закінчився ще влітку і за ці місяці відсотки їм ніхто не нарахує. Але є й інша частина вкладників, які мають сумніви щодо того, чи варто залишати і надалі гроші в цьому банку. Можливо краще віднести їх до більш надійнішого?
В Житомирі банк "Родовід" «штурмують» вкладники "Укрпромбанку"!!!

«У мене закінчився договір з «Укрпромбанком» ще в лютому місяці, - поділився наболілим з житомирянин Володимир. - Я не став його продовжувати. Але й гроші мені ніхто не повернув. Я подав на банк до суду. У позові мені відмовили. Тепер це питання розглядає апеляційний суд. Зараз я намагаюся отримати хоч тіло депозиту. Але банк незаконно користувався моїми грішми дев'ять місяців, а відсотки платити відмовляється. І де зараз мої гроші - я не знаю. Рішення суду поки що теж немає. І мені, і дружині потрібна медична операція. Але в нас судова система домовляється з банком і стає на бік банку, але не вкладника. «Родовід», я так розумію, виконує технічну функцію - повернення депозитів. А хто буде відповідати за те, що дев'ять місяців «Укрпромбанк» незаконно користувався чужими коштами? І я не один такий».


Бердичівський анекдот:


Играет симфонический оркестр.
Дирижёр делает последний взмах, все замолкают, только мужик на контрабасе - бум, бум, бум, бум...
Через минуту тоже закончил, лоб вытирает:
- Фу-у-х! Еле догнал!..

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!