Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Завод захисних конструкцій (Житомир) допомагає будувати 54-поверхову будівлю в Києві
 
29-09-2009, 13:03  Новости Житомира

Завод захисних конструкцій (Житомир) допомагає будувати 54-поверхову будівлю в Києві

 
'Завод

Житомирський "Завод захисних конструкцій" (ЗОК) проводить металоконструкції для підрядних організацій, які застосовують новітні технології будівництва.

Як повідомили , сьогодні ЗОК виконує замовлення для однієї з київських організацій, яка зводитиме будівлю в 54 поверхи, 8 з яких знаходитимуться під землею.

Керівництво Житомирського ЗОКа показало «мозок» підприємства - його конструкторське бюро і своєрідне«ноу - хау» учбовий центр, який з вересня почав працювати на заводі.

Если вы хотите украсить свой офис, вам нужно приобрести изделия из оникса. Оникс очень красивый материал.

- Я здивувався і одночасно зрадів ініціативі, яку висловило керівництво Житомирського ЗОКа. Відтепер працівник, охочий перепрофілюватися або отримати якісно нову професію може це зробити без відриву від виробництва і не в професійному училищі, а в спеціально обладнаних аудиторіях, - відзначив Юрій Забела.

На такий крок на ЗОКе пішли по двох причинах.

Перша - підприємство займається складними конструкціями і кадри тут довго «вирощуються», друга - в училищах вчиться переважно молодь, а більш дорослі відчувають себе незручно поряд з вчорашніми випускниками 9 - 11 класів.

Також на підприємстві замислюються над тим, щоб відмінити плату за живлення в їдальні, без стягнень по заробітній платі. Минулою зимою робочих годували безкоштовно, у весінньо-літній період за комплексний обід працівники платили символічні - 5 гривень.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!