Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Танки на експорт буде виробляти Житомирський ремонтно-механічний завод
 
17-10-2011, 15:11  Технології

Танки на експорт буде виробляти Житомирський ремонтно-механічний завод

 
Не тільки лагодити, а й виробляти військову техніку відтепер збираються на Житомирському ремонтно-механічному заводі.

'Танки



Там відкрили новий цех, який дозволить розширити виробництво.

Зараз у Новогуйвинську оснащують і виготовляють бойову техніку, машини для розвідувальних операцій, евакуації та медичного забезпечення. Звичайну БМП конструктори заводу переобладнали в надсучасну броньовану санітарно-евакуаційну машину.

У ній можна буде вивозити поранених з поля бою і одночасно надавати невідкладну медичну допомогу 11 солдатам. Машина оснащена хірургічним інструментом, кондиціонером і обігрівачем. Але рятувати життя вона буде іноземним військовим.

- Кілька машин таких у нас зараз перебувають у строю в інших державах. В Україні таких машин немає, каже Василь Хмиз, головний інженер заводу.

З відкриттям нового цеху у шестисот працівників заводу справ додасться.

- Перспектива така, що ми будемо завантажувати завод саме виробництвом нової продукції, не відходячи, звичайно, від ремонту техніки, - каже Дмитро Саламатін, ген. директор державного концерну «Укроборонпром». - Крім того, ми будемо розміщувати сюди експортні замовлення.

На роботу в новому цеху вже запросили 30 людей. Розширивши виробництво, на підприємстві сподіваються підвищити середню зарплату до 3 тис. грн. Зараз вона складає 2,5 тис.

Оксана Трокоз
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!