Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Замість індустріального парку буде ЦНАП у Баранівці
 
20-10-2021, 15:38  Новости Житомира

Замість індустріального парку буде ЦНАП у Баранівці

 
15 млн грн державного фонду регіонального розвитку, які планували використати на будівництво житомирського індустріального парку, планують використати для завершення будівництва ЦНАПу у місті Баранівка.
Замість індустріального парку буде ЦНАП у Баранівці

19 жовтня пройшло засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на якому директор департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко внесла пропозицію скерувати 15 млн грн запланованих на будівництво індустріального парку на добудову ЦНАПу в Баранівці, оскільки роботи по індустріальному парку так і не розпочалися і виник ризик повернення коштів до державного бюджету.

Під час реалізації проєкту з будівництва Прозорого офісу в Баранівці виникла проблема щодо нестачі коштів на завершення об’єкту в поточному році. При включенні даного об’єкту в загальний перелік ДФРР, який формувався у 2020 році, Баранівська міська рада зазначала, що при залишку кошторисної вартості в сумі 31 млн грн потреба в дофінансуванні складає лише 15,2 млн грн, оскільки 15,8 млн грн передбачалося профінансувати за рахунок субвенції Мінсоцполітики. Проте ці кошти міська рада не отримала. Крім того, оскільки проєктна документація була розроблена у 2018 році, замовником у поточному році здійснено перерахунок кошторисної вартості, за результатами якого вартість збільшилась на 5,5 млн грн. Враховуючи підтверджені додатки, дефіцит коштів по об’єкту складає 18,8 млн грн. У той же час під загрозою невикористання знаходиться 20 млн грн, що виділялися на будівництво індустріального парку в місті Житомирі через тривалість проведення тендерних процедур та корегування проєктної документації. Житомирська міська рада повідомила голову регіональної комісії листом, що не заперечує щодо перерозподілу 15 млн грн на інші об’єкти. Враховуючи зазначене, пропонується їх спрямувати на завершення будівництва Прозорого офісу в місті Баранівка. Решту коштів у розмірі 3,8 млн грн Баранівська міська рада гарантує виділити з місцевого бюджету на сесії, яка відбудеться в листопаді. Гарантійний лист ми надішлемо на міжвідомчу комісію. Прошу підтримати даний перерозподіл
- сказала Інна Хоменко

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!