Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області молодь може отримати млн. грн. на житло
 
21-06-2011, 22:16  Економіка

У Житомирській області молодь може отримати млн. грн. на житло

 
Колегія обласного управління у справах сім'ї, молоді та спорту вирішила направити звернення в Житомирську облдержадміністрацію та обласну раду про винесення на розгляд сесії облради питання про виділення з обласного бюджету на 2011 рік 1 млн. грн. для будівництва житла молодим сім'ям та одиноким громадянам в рамках реалізації регіональної програми «Житло молоді - добробут країни».

У Житомирській області молодь може отримати млн. грн. на житло



Як повідомив директор Житомирського регіонального управління державного Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов, в 2011 році з обласного бюджету заплановано виділити на молодіжне будівництво 400 тис. грн., з державного - 1,08 млн. грн.

Шестопалов зазначив, що обсяг фінансування Житомирського регіонального управління Фонду значно менше, ніж потреба в наданні кредитів на будівництво житла в області. Розподіл коштів Державного бюджету між регіонами здійснюється Державним фондом пропорційно обсягам коштів, виділених з місцевих бюджетів.

Станом на 1 січня 2011 року в регіональне управління звернулося понад 4000 молодих сімей та одиноких громадян Житомирської області, які бажають отримати пільговий кредит для поліпшення своїх житлових умов.

Програма молодіжного кредитування реалізується в 9 містах і районах області, а саме: Житомир, Коростень, Малин, Новоград-Волинський, смт. Романів, Ємільчине, Житомирському, Ємільчинському та Новоград-Волинському районах. Вже здані в експлуатацію 19 житлових будинків, профінансовано близько 16 тис. кв. м. житла. Забезпечені житлом понад 840 молодих сімей.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!