Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Засклити лоджію або балкон в Києві за найкращою ціною від ТОВ Хімавто
 
18-09-2018, 12:10  Дім та сім'я / Будівництво та ремонт

Засклити лоджію або балкон в Києві за найкращою ціною від ТОВ Хімавто

 

Якщо ви хочете збільшити корисну площу свого будинку або квартири, замовте скління лоджій в Києві. Таким чином ви отримаєте додаткові гарно обладнані квадратні метри і зможете використовувати їх на свій розсуд. При цьому вигляд лоджії покращитися не тільки зовні, але і всередині. Після скління приміщення буде надійно захищено від вітру, холоду, опадів, перепадів температур і стороннього шуму. Якісно засклена лоджія стане не тільки корисним приміщенням, ви обов'язкого зрадієте від її привабливого вигляду.


Навіщо треба засклити балкон або лоджію?


Засклити балкон або лоджію в Києві - скління вікнами РехауСкління лоджій від ТОВ "ХімАвто" переслідує різні цілі:



  1. Облаштування допоміжної площі для сушіння білизни,

  2. зберігання овочів,

  3. консервації,

  4. непотрібних речей.


Найчастіше в невеликих квартирах саме за допомогою скління лоджії вдається вирішити питання браку вільного простору для зберігання всіляких дрібниць. Вона може стати продовженням існуючої квартири або будинку кімнат.


Іноді наростити пару-трійку квадратних метрів житлової площі набагато вигідніше і простіше, ніж шукати нові варіанти житла, більш габаритні квартири і витрачатися на обмін.На відміну від скління балконів, приклад розрахунку якого є по посиланню http://vokne.com.ua/osteklenie/, для облаштування лоджій використовуються спеціальні види скління, докладніше дізнатися про які ви можете, звернувшись в компанію Хімавто.


Ми пропонуємо як бюджетні, так і більш дорогі варіанти скління лоджій за найпривабливішими цінами в Києві. Ми використовуємо першокласний німецький профіль Рехау і гарантуємо найвищий рівень сервісу.


У чому особливості скління?


Лоджія набагато більш придатна для збільшення житлового простору, ніж балкон. Вона знаходиться всередині будівлі і спирається на несучі і допоміжні стіни будівлі. Процес розширення простору за рахунок лоджії передбачає демонтаж віконно-дверного отвору з наступним склінням. При будь-яких обставинах рекомендується утеплення стін лоджії.




Для благоустрою лоджій можуть бути обрані різні види скління:



  • типове (стандартні одно- або двокамерний склопакет);

  • еркерниє;

  • французьке;

  • енергозберігаюче.


Де засклити балкон або лоджію Києві недорого?


Компанія Хімавто пропонує кращі варіанти як засклити балкон в Києві і області. Ми спеціалізуємося на виготовленні пластикових вікон і дверей, балконних блоків, забезпечуючи весь спектр послуг, пов'язаний з проектуванням, виготовленням та встановленням склопакетів у вашому домі. Ви можете замовити скління за цінами виробника і при цьому непогано заощадити.


Хочете докладніше дізнатися про переваги скління балконів за допомогою німецького профілю Рехау?


Телефонуйте нам прямо зараз. Досвідчені менеджери компанії Хімавто докладніше розкажуть про можливі варіанти скління і дадуть свої рекомендації по склінню балконів і лоджій з урахуванням специфіки, особливостей вашого приміщення і його цільового призначення.




Переваги скління лоджій металопластиковими вікнами:



  • підвищення рівня комфорту вашого житла;

  • поліпшення показників безпеки вашої квартири (пробратися на засклений балкон або лоджію набагато проблематичніше, ніж на незасклений);

  • підвищення шумо- і теплоізоляції;

  • облаштування додаткових метрів житлової площі в вашому домі.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!