Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області через рік відновив свою роботу Коростишівський спиртзавод
 
20-09-2010, 20:01  Економіка

У Житомирській області через рік відновив свою роботу Коростишівський спиртзавод

 
У Житомирській області відновив роботу Коростишівський спиртзавод. Про це 19 вересня пізно ввечері повідомив мер Коростишева Микола Чіколай на святкуванні 511-ї річниці заснування міста.

'У



За його словами, "Нещодавно відновлена робота держпідприємства" Коростишівський спиртзавод ". При цьому Чіколай уточнив, що діяльність цього підприємства була припинена більш ніж на рік.

- Якщо говорити чесно і правдиво, то його мало не довели до банкрутства, була також спроба поміняти власника, - додав він.

Коростишівський міський голова зазначив, що "ситуація змінилася після недавньої зміни керівника заводу і керівництва Коростишівської райдержадміністрації, тепер завод став самостійною структурою, а не підлеглим Андрушівському спиртзаводу підприємством".

Микола Чіколай також повідомив, що зараз на заводі працює близько 100 осіб з середньою зарплатою 1 тис. 700 грн. на місяць. Мер не назвав обсяги виробництва спиртзаводу.

Нагадаємо, ДП "Коростишівський спиртзавод" розташований у м. Коростишів (Житомирська обл.). Займається виробництвом спирту і лікеро-горілчаних виробів.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!