Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівських бабусь готують до виборів, підвищуючи їм пенсії аж на сто гривень
 
14-03-2012, 18:33  Економіка

Бердичівських бабусь готують до виборів, підвищуючи їм пенсії аж на сто гривень

 
Про розмір пенсій у Бердичівських пенсіонерів можна складати скорботні оди, адже складно прожити на ці гроші літній людині в якої загострилися на старості років хвороби і захмарних цінах на медикаменти. При цьому потрібно ще якось допомогти дітям чи онукам, які нерідко отримують зарплату не набагато вище від розмірів їх пенсії. А тим часом Уряд продовжує розповідати про соціальні ініціативи, запланованих Президентом України, початок яких ми зможемо відчути вже в травні місяці.

Бердичівських бабусь готують до виборів, підвищуючи їм пенсії аж на сто гривень



Пенсійний фонд України офіційно повідомляє, що готовий до впровадження соціальних ініціатив у вигляді підвищення пенсій, яке заплановане на 1 травня шляхом перерахунку. Примітно, що зміни на краще чекають тих громадян, які вийшли на пенсію до 2008 року, і право на отримання підвищеної пенсії (на сто гривень більше щомісяця) отримає близько дев'яти мільйонів осіб пенсійного віку.

Також з 1 травня планується підвищити доплати до пенсій членів сімей померлих інвалідів війни - з 28% до 42% прожиткового мінімуму непрацездатних осіб, додаткові виплати (по 168 грн.) Інвалідам і пенсіонерам, які проживають в малозабезпечених сім'ях, а також збільшення на 260 грн . виплат дітям з малозабезпечених сімей.

Крім іншого поетапно буде проведено перегляд розмір пенсій військовослужбовців, осіб командувача і рядового складу, які покинули військову службу.

Підвищення пенсій це справа хороша, ось тільки фахівці переймаються - де в Уряді думають дістати таку суму грошей при протертому до дір бюджеті? І чи не стане впровадження соціальних ініціатив початком грандіозної інфляції, яка накриє Україну відразу ж після парламентських виборів?

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!