Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський суддя Юрій Драч своїм рішенням віддав рейдерам харківський універмаг.
 
19-01-2010, 00:27  Кримінал

Житомирський суддя Юрій Драч своїм рішенням віддав рейдерам харківський універмаг.

 
Житомирський суддя Юрій Драч своїм рішенням віддав рейдерам харківський універмаг.


Житомирський суддя Юрій Драч своїм рішенням віддав рейдерам харківський універмаг.

На підставі рішення Корольовського районного суду Житомирської області (суддя Драч Юрій Іванович) вчора в Харкові було здійснене рейдерське захоплення універмагу «Україна».

За інформацією з джерела в правоохоронних органах, захоплення було здійснено при безпосередній участі співзасновника банку «Південний» Марка Беккера, а також Костянтина Паршина, відомого участю в багатьох рейдерських діях.

Керівник Центру громадських зв'язків харківського обласного УВС Лариса Волкова в коментарі підтвердила факт рейдерського захоплення: "Нічого докладного сказати не можу, наші здійснювали охорону. Наскільки мені відомо, нічого серйозного не сталося" - заявила вона.

Раніше ЗМІ повідомляли про участь Паршина у рейдерських захопленнях підприємств «Житомирхліб», Сумського хлібозаводу і «Дніпромлин», а також у воєнізованому захопленні коньячного заводу «Таврія», який надалі перейшов до банку «Південний».


Житомирський суддя Королівського районного суду Юрій Іванович Драч, безліч разів був згаданий в пресі з негативної сторони.
Житомирські журналісти неодноразово відзначили його «чорною ганебної дошкою пошани» за «зразково-показову» демонстрацію того, що на території Житомирської області не діють ніякі закони України, і що взагалі для суддів ніякі закони не писані.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!