Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Подяка Лікарняній касі
 
27-11-2010, 19:26  Медицина

Подяка Лікарняній касі

 
Подяка Лікарняній касі

На сторінках вашого видання хочу подякувати за постійну допомогу та підтримку у важкі хвилини хвороби працівникам благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Декілька разів на рік я лікуюся в пульмонологічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Все необхідне забезпечувала Лікарняна каса, ніколи не доводилося тратити власні кошти на медикаменти - майже 6 тисяч гривень ЛК виділила для цього.
Слова вдячності також Ірині Борисівні Бевз – лікарю-експерту ЛК і моєму лікуючому лікарю за її увагу, гарне ставлення, чуйність, знання та вміння, терпіння та ентузіазм. Зичу їй і всім, хто трудиться в Лікарняній касі, хто допомагає мені бути здоровою, зокрема, старшій медичній сестрі пульмонологічного відділення Надії Іванівні Наумчук, щоб радість життя, яку ви даруєте тисячам своїх пацієнтів, заграла веселкою і над вашою долею - долею бути потрібними людям.
Валентина Анатоліївна Вітряк
м. Житомир

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!