Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир забезпечили всіма необхідними для щеплень вакцинами
 
7-10-2016, 09:45  Медицина

Житомир забезпечили всіма необхідними для щеплень вакцинами

 
Житомир забезпечили всіма необхідними для щеплень вакцинами

У вересні 2016 року в Житомир надійшли практично всі необхідні для щеплень вакцини, тому в місті починається масова вакцинація дітей.

Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, у всіх дитячих поліклініках міста в жовтні буде проводитися вакцинація проти туберкульозу і туберкульозного менінгіту, поліомієліту, кашлюку, дифтерії, правця, вірусного гепатиту В та гемофільної інфекції

Для уникнення великих черг у поліклініках були складені погодинні, щоденні і спискові графіки щеплень.

Також в зв'язку з тим, що 4 роки були відсутні вакцини для щеплення проти дифтерії та правця в 6 років - АДС і для щеплення дітей старше 7 років і дорослих - АДП-М, масові щеплення будуть проводитися в дитячих дошкільних установах і загальноосвітніх школах міста. Вакциною АДС планують прищепити більше 7000 дітей, а вакциною АДС-М - майже 15000.

Всі щеплення будуть проводитися за наявності письмової згоди батьків (законних представників дитини) і обов'язкового огляду лікаря-педіатра і вимірювання температури тіла.

Перед проведенням щеплень медпрацівники проінформують про можливі реакції після щеплень і діях батьків у разі виникнення таких реакцій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!