Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На територію України насувається циклон, не омине він і Житомирщини.
 
10-02-2010, 12:09  Погода

На територію України насувається циклон, не омине він і Житомирщини.

 
На територію України насувається циклон, не омине він і Житомирщини.

На територію України насувається циклон, не омине він і Житомирщини. А наші комунальники вже готові?

У Черкасах випала рекордна кількість снігу. Місту загрожує затоплення.

У результаті рекордної кількості снігових опадів, що випали в січні і лютому цього року, Черкасам загрожує затоплення в нинішню зиму.
На територію України насувається циклон, не омине він і Житомирщини.

За словами місцевої влади, за останній час у місті випала рекордна кількість снігу в порівнянні з останніми 40 роками, місцями його покрив сягає півметра, що перевищує норму в п'ять разів. Під загрозою затоплення від паводку знаходяться не тільки мікрорайони "Митниця" і Дахновський, але і, зокрема, Південно-Західний мікрорайон.
'На

9 лютого виконкомом Черкаської міської ради була створена спеціальна надзвичайна комісія для координації дій по боротьбі з повінню. До складу цієї комісії увійшли заступник мера Черкас Андрій Дзюба, МНС, екологи, санепідемстанція, а також майже всі комунальні служби міста.

"Щоб уникнути виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з підтопленням, міська влада планує залучити всі наявні засоби та служби, задіяти всі необхідні рятувальні, транспортні, будівельні та інші формування. В першу чергу, плануємо вивезення снігу, відкачування води, створення штучних дамб, прочищення зливових стоків ", - повідомив заступник міського голови Черкас Андрій Дзюба.
'На


Раніше повідомлялося про те, що існує реальна загроза підтоплення Тернополя та Кіровограда.

У той же час Укргідрометцентр вважає, що весняна повінь в більшості басейнів річок України буде близькою до норми, і тільки на деяких річках - вище норми.

За матеріалами Newsru.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!