Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі відбудеться битва чемпіонів
 
8-10-2009, 17:44  Спорт

В Житомирі відбудеться битва чемпіонів

 
'В

Вони – дві найсильніші футбольні команди в своїх групах. Вони вже перемогли. Вони чемпіони 2009 року – СК „Легіон” – володар кубка області, ФК „Хіммаш” – чемпіон області. Але на цьому їх боротьба не закінчилась.

Цієї суботи, 10 вересня, на центральному стадіоні „Полісся” „Легіон” і „Хіммаш” зіграють матч Суперкубка Житомирської області, який визначить найсильнішу футбольну команду цього року. Обидві команди налаштовані лише на перемогу, тому на глядачів чекає цікавий і динамічний матч.

Робити припущення щодо результатів гри зараз складно. Але нагадаємо, що команди цього року двічі зустрічались в рамках Чемпіонату області. І коростенці видавались сильнішими за житомирян. В гостях легіонери програли 4:1, а вдома спромоглися на нічию 0:0. В результаті СК „Легіон” опинився лише на 4 позиції Чемпіонату, який виграв „Хіммаш”. Житомирянам доведеться добряче попрацювати, викластись на повну і врахувати всі минулі помилки, щоб достойно протистояти „Хіммашу”. На їхньому боці буде також підтримка, як то кажуть, „рідних стін” і вболівальників.

Варто додати, що для „Легіону” це буде не перша спроба вибороти почесний трофей. Минулого року житомиряни так само здобули Кубок області, але в матчі за Суперкубок програли 3:1 малинському „Металургу”. Тоді малинчани нахабно вийшли на поле в жовтих футболках без номерів і з написом „Чемпіон-2008”.

Цього року обіграти чемпіона області буде так само непросто. Але у футболі все можливо. Тож не пропустіть найцікавішу гру сезону 2009. Приходьте і підтримайте улюблену команду.

Субота, 10 вересня

Центральний стадіон „Полісся”

Початок гри – о 15.00

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!