Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відроджують парашутний спорт
 
15-06-2011, 14:56  Спорт

У Житомирі відроджують парашутний спорт

 
У рамках проведення авіазльоту відбудеться презентація авіаспортивного Центру імені Валентини Закорецької.

У Житомирі відроджують парашутний спорт



Нагадаємо, що авіазліт, на якому відбудеться презентація Центру, пройде в Житомирі з 16 по 18 червня на території аеродрому "Смоковка.



Головне завдання Центру - відродження парашутного спорту, створення своєї спортивної команди, здатної представляти не тільки Житомира, але і Україну на міжнародних змаганнях.


На сьогоднішній день парашутний спорт як такий в Україні відсутній. У організаторів житомирського Центру далекосяжні плани - створення безпосередньо в Житомирі Всеукраїнської Федерації. І мета ця цілком реальна.


- У нас вже зібрана матеріальна база, тобто підготовлені парашути, знятий ангар для зберігання, укладання - розповів журналістам Сергій Уланов, один з організаторів парашутного клубу. - Зараз підбираємо особовий склад. В основному це будуть десантники-відставники, які мають багаторічний досвід і необхідні знання. Ну, а далі будемо підбирати спортивну команду.


Для того, щоб існування спортивної команди парашутистів не стало утопією, на базі авіаспортивного Центру плануються так звані "комерційні стрибки". Тобто будь-який бажаючий, що не має медичних протипоказань, пройшовши необхідну наземну підготовку, зможе випробувати на собі, що таке стрибок з парашутом.
За матеріалами 20minut.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!