Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чоловіча білизна може розповісти багато цікавого!!!
 
8-03-2010, 21:28  Свято

Чоловіча білизна може розповісти багато цікавого!!!

 
Плавки

'Чоловіча


Чоловіки, які віддають перевагу трусам-плавкам, як правило, розбірливі в сексі. Вони люблять одержувати задоволення і доставляти його партнерці. Ще такі чоловіки звичайно стежать за своєю зовнішністю, за своєю фігурою і не втрачають шансу зайвий раз забігти до спортзалу. На жаль, з чоловіком у трусах-плавках не завжди є про що поговорити. Вони або постійно повторюють одне й те саме, або просто не знаходять що сказати. Але якщо ви Игровые новостишукали ідеального партнера для сексу, то це саме те, що вам потрібно.

Труси-боксери

'Чоловіча


Чоловік, що носить труси-боксери, великий оригінал, але не в ліжку. У житті він може здаватися унікальним і незвичайним, але в ліжку, на жаль, він ледачий. Такий чоловік звик, щоб догоджали йому, а не навпаки. У сексі він егоїст. Хоча, як кажуть, для компанії найкращий варіант. Він завжди вдало жартує, привертає увагу, з ним весело і цікаво. Але готуйтеся до того, що вночі вам доведеться «попрацювати за безкоштовно». Змусити його щось зробити майже неможливо.

Велосипедки

'Чоловіча


Велосипедні труси на чоловіку без велосипеда можуть збоку здатися дивним явищем. Але впадати у відчай не варто, тим більше що такий тип трапляється вкрай рідко. Чоловік у «велосипедках» не боїться труднощів, любить пригоди, не зупиняється на досягнутому. Завжди дбайливо ставиться до партнерки, в сексі ласкавий і оригінальний. Як правило, красень, тому доведеться вам терпіти заздрісні погляди жінок, якщо ви з вашим «велосипедним» партнером виберетеся на прогулянку. Але це теж непогано!

Сімейні труси

'Чоловіча


Перш ніж висміяти чоловіка в сімейних трусах, краще прочитайте ці рядки. По-перше, такий чоловік цінує комфорт і дбайливо ставиться до свого здоров'я. А якщо в чоловіка є здоров'я, то й темпераменту хоч відбавляй! По-друге, чоловік у «сімейках» звичайно ніжний, ласкавий, розумний. Вони, як правило, готові до тривалих серйозних відносин, але зайво ревниві. З ними потрібно бути дуже обережною. Але в цілому вони милі і доброзичливі, таких не треба відпускати!

Стрінги

'Чоловіча


Чоловік у стрингах – це навіть звучить дивно. Бути може, це нормально, якщо він танцює в стриптиз-клубі і стрінги – це його неодмінний аксесуар. Але якщо ні, то слід гарненько задуматися. Можливо, йому, крім вас, подобаються ще й чоловіки! Втім, так буває не завжди. Просто чоловіки у стрінгах охочі на різні сексуальні експерименти. Завжди хотіли чогось гостренького і екстраординарного в ліжку? Тоді цей тип ваш! Він неодмінно запропонує вам як мінімум секс втрьох.

Шорти


Відмінність шортів від "боксерів» та «сімейних» полягає в тому, що вони ширші, ніж сімейні труси, але коротші, ніж труси-боксери. Це не найзручніший варіант для носіння. Чоловік в шортах незібраний, розсіяний. Іноді повільний, іноді надмірно метушливий. У сексі він до банального нетямущий і нерозбірливий, постійно робить щось не так і не може справитися зі своїми почуттями. Ніч з ним може перетворитися на болісне очікування ранку.

Без трусів

'Чоловіча


Бувають такі чоловіки, які зовсім не визнають нижньої білизни. Не варто відразу хапатися за голову з думкою: «Він ексгібіціоніст!» Напевно йому просто так комфортніше, хоч спочатку це може здатися дивним. Швидше за все, він переконаний холостяк, з яким ви довго не протягнете. У сексі він може бути як гарний, так і не дуже. Все безпосередньо залежить від його настрою. Чоловік без трусів легковажний і непостійний, його дуже легко втратити, якщо не стежити за ним добре.
'Чоловіча

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!