Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Всі голови рай-і обладміністрацій пройдуть співбесіду у Януковича.
 
12-03-2010, 10:34  Влада

Всі голови рай-і обладміністрацій пройдуть співбесіду у Януковича.

 
Всі голови рай-і обладміністрацій пройдуть співбесіду у Януковича.

'Всі

Кожен керівник районної та обласної державної адміністрації, безумовно, пройде співбесіду і в Кабінеті Міністрів, і в Адміністрації Президента. Про це в інтерв'ю «Головком» розповів Голова підкомітету з питань Регламенту Верховної Ради, член Політради Партії регіонів Володимир Демидко.

«Віктор Федорович не може знати всіх 47 мільйонів людей, які живуть в нашій країні. Але досвідченому організатору і кадровику досить ознайомитися з листком з обліку кадрів для того, щоб чітко зрозуміти, наскільки життєвий шлях і досвід того чи іншого претендента відповідає його претензіям на ту чи іншу посаду », - зазначив він.

Разом з тим, політик не виключає, що це може здатися «формальними речами: адже по листочку не можна впізнати людину». Проте, як стверджує Демидко, ось для цього якраз існує система співбесід для претендентів на ту чи іншу посаду.

«Спочатку - з фахівцями і керівниками Кабінету Міністрів, потім - керівництвом Адміністрації Президента. Я впевнений, що відбір кандидатів на ці посади буде проводитися самим ретельним чином », - сказав він.

«Політичних призначень практично не буде, будуть працювати професіонали!», - впевнений Демидко.

У той же час нардеп звернув увагу на ще один «дуже потужний і ефективний механізм» кадрового добору - партійний механізм. «Адже чому протягом останніх років страждали і бідували території і люди в цілому державі? Тому що новий Президент приходив до влади, не маючи розгалуженої партійної структури. Йому ніхто не міг сказати: у такому-то районі такої-то області запропонований голова райдержадміністрації володіє тими чи іншими якостями », - сказав він.

«Адже партія - це частина людей, які живуть на відповідній території, і місцева партійна організація зацікавлена, щоб у даному районі, місті чи селі був ефективний і добропорядний керівник», - упевнений Демидко.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!