Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через любов до пиріжків з маком в жінки проблеми з міліцією.
 
23-06-2010, 13:12  Випадки

Через любов до пиріжків з маком в жінки проблеми з міліцією.

 
Через любов до пиріжків з маком в жінки проблеми з міліцією.



Колись поля нашої країни часто-густо червоніли від макових насаджень. Кожен з нас пам'ятає незабутній смак бабусиних пиріжків з маком, застосовували його і для виготовлення куті. Майже в кожному селі на городах росла ця проста рослина. До тих пір, поки хтось не додумався використати його як страшне наркотичне зілля. З тих пір уряд наклав жорстке табу на вирощування «червоної смерті», і жорстоко переслідує непокірних людей, які наважилися посадити біля себе макові насадження.

0


От і не привела до добра мешканку села Райгородок Бердичівського району її любов до пиріжків з маком. Дільничні інспектори завдяки щасливій для себе випадковості виявили на її присадибній ділянці аж 179 заборонних червоних квіток. На слізні запевнення про любов до пиріжків з маком правоохоронні органи не відреагували, і конфіскували весь протизаконний «урожай». Ведеться слідство з метою з'ясування обставин: чи дійсно жінка так часто вживає мак в кондитерських цілях, або ж торгівля маковою соломкою служить для неї основним джерелом доходу.

Іван ФЕДОРОВ
За матеріалами «Бердичів Діловий».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!