Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Неповнолітній бердичівлянин привітав себе з Новим роком, накупивши подарунків на ... 22 000 гривень!
 
21-11-2011, 21:40  Випадки

Неповнолітній бердичівлянин привітав себе з Новим роком, накупивши подарунків на ... 22 000 гривень!

 
З кожним днем все більше і більше неповнолітніх жителів міста Бердичева стає на шлях злочинів, розбоїв та крадіжок, чим заподіюють біль своїм рідним і близьким, яким небайдужа їхня доля. Тим більше прикро, коли жертвою малолітніх злочинців стають їхні знайомі, які довіряють їм і не чекають від них підлості і зради. Саме такий випадок розбирався кілька місяців тому в Бердичівському суді, коли молодий бердичівлянин протягом тривалого часу таємно обкрадав своїх знайомих.

'Неповнолітній



Якщо починати спочатку, то 28 квітня цього року дана справа слухалася в суді, і вона буде цікаво нашим читачам в першу чергу тим, що в ролі злочинця тут виступив неповнолітній, який був вхожий в будинок потерпілих і користувався їхньою довірою.

Як пояснив сам злочинець, в будинку у постраждалої він був частим гостем, так як дружив з її дочкою. Десь у середині грудня зловмисник помітив, як жінка ховає гроші в шафі - саме тоді жадібність юнака перемогла над морально-етичними принципами, і він вирішив при першій же можливість вкрасти їх.

Свої злочинні наміри він реалізував протягом декількох тижнів, користуючись моментами, коли мати і дочка виходили з кімнати, залишаючи його одного. Перший раз підсудний скоїв крадіжку зі схованки своїх знайомих 29 грудня, витягши з шафи 300 доларів, яка не була ними помічена. Після цього він під час своїх візитів не пропускав нагоди зазирнути в тайник, здійснюючи крадіжку за крадіжкою. Так, першого січня його здобиччю стало відразу 500 доларів, а 5 та 7 січня знахабнілий злодюжка взяв одразу по 1000 доларів.

На вкрадені гроші бердичівлянин щосили гуляв зі своїми знайомими, і навіть прикупив собі скутер і мотоцикл. Після однієї з таких гулянок він за невідомих обставин втратив вкрадену тисячу доларів, коли повертався додому. Усього за кілька днів юний злочинець наніс родині своєї знайомої збитку на суму близько 22 000 гривень.

Пропажу грошей потерпіла сторона виявила 9 січня, коли сусідка попросила у неї в борг 100 доларів. Оскільки ніхто більше в її будинок вхожий не був, жінка відразу ж запідозрила друга дочки, і повідомила про інцидент співробітників міліції, які відразу ж провели затримання зловмисника.

Під час проведення судового засідання хлопець повністю визнав свою провину і щиро розкаявся у скоєному злочині, а мати підсудного вже віддала потерпілої частина вкраденої сином суми у розмірі 900 доларів, і зобов'язується протягом короткого періоду часу повернути решту. Тому суд засудив неповнолітнього до одного року позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання на випробувальний термін один рік шість місяців.

Так що шановні читачі, будьте гранично уважні до поведінки тих людей, яких пускаєте до себе в будинок - адже навіть близькі друзі здатні на підлість по відношенню до Вас.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!