Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Україні продовжується набір військовослужбовців за контрактом
 
13-07-2016, 10:56  Армія

В Україні продовжується набір військовослужбовців за контрактом

 
В Україні продовжується набір військовослужбовців за контрактом

На розширеній нараді, що відбулася в приміщенні Житомирської ОДА за участю голів райдержадміністрацій та військових комісарів обговорювали питання стосовно набору військовослужбовців на контрактну основу.

Як доповів заступник обласного військового комісару Житомирського обласного військового комісаріату оперативного командування «Північ» Олександр Рець на протязі другого кварталу 2016 року до лав ЗСУ було зараховано 560 військовослужбовців з нашої області. Лідерами із укладання контрактів виявилися Андрушівський, Баранівський, Бердичівський та Ємільчинський райони. Пасуть задніх Олевський, Любарський та Червоноармійський.

Сергій Машковський, який був присутній на нараді, неодноразово наголошував на тому, що українська армія має будуватися передусім із військовослужбовців-контрактників.

«Ми маємо виконувати завдання поставлені нам державою. Боєздатна та сильна армія це пріоритетне завдання та наша з вами спільна відповідальність» - підкреслив голова ОДА.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!