Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Топ-10 найбільш популярних автомобілів в Україні!!!
 
6-03-2010, 21:01  Бізнес / Суспільство / Технології / Спорт

Топ-10 найбільш популярних автомобілів в Україні!!!

 
Audi A8.

'Топ-10

Німецька компанія весь минулий рік святкувала своє 100-річчя, і презентація A8 третього покоління стала гучним завершальним акордом на цьому святі. Попереднє покоління знаходилося на ринку з 2003 року і вже просилося на заміну, тим більше, що один з головних конкурентів A8, баварський BMW 7-Series пройшов це ще в минулому році. Збільшені розміри, більш спортивна зовнішність і екологічність відрізняють новий A8 від попередника.

BMW 5-Series.

'Топ-10

Шосте втілення баварської моделі, чия історія налічує вже майже 38 років. Новий 5-Series більше свого попередника, а його зовнішність виконана в дусі «старшого» 7-Series. Німецькі інженери зробили новий 5-Series більш екологічним, як того вимагає нинішній час. У цьому контексті варто відзначити один з моторів, запропонованих для авто – 2,0-літровий турбодизель потужністю 184 к.с. Заявлений рівень витрати палива з таким мотором – всього 5,0 літра в змішаному циклі.

Honda CR-V.

'Топ-10

Ще одне ім'я, яке не треба повторювати українському автолюбителеві двічі. На наших теренах у кросовера чимала армія прихильників, і напевно, оновлена модель не буде обділена споживчою увагою. Оновлення, що зачепили CR-V, в основному, виявляються в зовнішності. Однак на європейському ринку модель отримає ще й новий турбодизельний двигун об'ємом 2,2 літра (150 л.с.), подивимося, як ситуація складеться у нас.

Hyundai ix35.

'Топ-10

Новий корейський кроссовер є наступником моделі Tucson, добре знайомої вітчизняному споживачу. Тепер жителі Європи будуть величати старого знайомого саме ix35, хоча в Кореї модель збереже свою колишню назву. В основі дизайну новинки лежить ідея концепту ix-onic, який корейці показали навесні в Женеві, а вже до осіннього Франкфуртського автосалону у них була готова серійна версія. Паралельно буде продаватися і нинішній Tucson.

Mazda3.

'Топ-10

Шлях даної моделі до українського автомобіліста був дуже довгим. «Трійка» другого покоління в типі кузова седан була вперше презентована в Сіднеї ще в 2008 році. Через кілька місяців в Болоньї показали хетчбек Mazda3, а навесні 2009-го в Женеві показали його «заряджену» версію MPS. І поки автомобіль ось так їздив по всьому світу, українцям залишалося тільки запастися терпінням і чекати. Що ж, в цьому році «покращений» японець все-таки прорветься на вітчизняні терени.

Mitsubishi RVR.

'Топ-10

Японська марка, що вже давно завоювала серця українських автомобілістів за допомогою таких бестселерів, як Lancer, Outlander XL і Pajero. RVR – новий компактний кросовер Mitsubishi в якому легко читаються стиль і традиції Mitsubishi, які, напевно, зацікавлять як шанувальників марки, так і інших автолюбителів. Щоправда, ім'я RVR, японська компанія приберегла для рідного ринку, а за його межами авто буде називатися по-іншому. Експортне ім'я новинки поки тримається в таємниці.

Renault Duster.

'Топ-10

Назва Duster вперше «засвітилася» завдяки Dacia, дочірньої компанії Renault. Румунський автомобільний виробник представив оригінальний концепт з такою назвою в Женеві. Однак з тим автомобілем, про який йде мова, його ріднить тільки ім'я. Оригінальний дизайн поступився місцем більш традиційному. Та й у ряді країн, у тому числі і в Україні, логотип Renault змінив Dacia. Тим не менше, автомобіль викликає інтерес. Технічно Duster близький з Logan. Систему повного приводу запозичили у Nissan.

Renault Fluence.

'Топ-10

За своєю суттю Fluence це не просто попередник седана Megane другого покоління. Новинка розрахована на іншу купівельну аудиторію – понад вимогливу до розміру салону і рівня оснащення. Але цінова політика Renault відносно даної моделі буде досить лояльною. Крім того, Fluence розроблявся спеціально для ринків таких країн, як Туреччина, Росія і Україна, що вже викликає інтерес до даної моделі.

Toyota Land Cruiser Prado 150.

'Топ-10

Відомо, що японці виключно вірні традиціям і нове покоління Land Cruiser Prado – яскраве тому підтвердження. Всупереч загальним тенденціям, Toyota не стала робити з нового Prado черговий кросовер, зберігши мужній вигляд і дещо збільшивши розміри моделі. Можливо, така консервативність і засмутила відданих шанувальників моделі, але ім'я Land Cruiser Prado, як і раніше користується авторитетом в Україні, так що без свого покупця новинка не залишиться.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!