Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Власники хлібозаводів Житомирської області не дають розвиватися борошномельному бізнесу
 
2-05-2010, 00:57  Бізнес / Суспільство / Політика / Влада / Господарство / Економіка

Власники хлібозаводів Житомирської області не дають розвиватися борошномельному бізнесу

 
Хлібозаводи Житомирської області в 2010 році планують закупити в Аграрному фонді України 1 338 тонн борошна при річній потребі понад 53 000 тонн.

Про це з повідомив директора Житомирського регіонального відділення Аграрного фонду Андрій Філімонов.
'Власники

Філімонов сказав також, що на сьогодні запасів зерна у фонді вистачить на багато років:

«Для виконання цієї заявки на борошно необхідно переробити 1 531 тонну зерна пшениці. А ми сьогодні маємо запас 26 000 тонн, і цього вистачить на 27 років з тих заявок, які дали хлібозаводи на цей час».

Хлібозаводи закуповують борошно на ринку, до того ж, часто за межами Житомирської області. Керівники підприємств мають власне бачення цієї ситуації:
'Власники

«Борошномельний бізнес на Житомирщині відсутній і це змушує нас виходити далеко за межі області», - говорить директор і власник Новоград-Волинського хлібозаводу Сергій Портянко.

Цьому бізнесу в Житомирській області розвиватися не дадуть власники хлібозаводів. З тієї ж причини, що й не дозволяють працювати з Аграрним фондом.
'Власники

«Тому що власник сьогодні побудував свій бізнес не на хлібозаводах, - говорить Андрій Філімонов. - Його цікавить одне – борошно, яке він надає своїм хлібозаводам. А Аграрний фонд заважає борошняному бізнесу тих власників, які купили хлібозаводи».

Арбітром між сторонами намагається виступити Головне управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації. Його керівник Микола Дідківський закликає учасників ринку до співпраці.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!