Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі завершився суд над прапорщиком, який «відправляв» військових у Косово
 
24-05-2010, 09:51  Бізнес / Культура / Суспільство / Кримінал / Влада / Армія / Випадки

У Житомирі завершився суд над прапорщиком, який «відправляв» військових у Косово

 
Військовий місцевий суд Житомирського гарнізону засудив прапорщика, який обіцяв за грошову винагороду сприяти відправці військовослужбовців у Косово, до штрафу в 60 неоподатковуваних мінімумів, що становить 1 020 грн.

Підсудний свою провину повністю визнав і на суді розкаявся в скоєному.
'У

У ході судового розгляду стаття 368 ч. 2 (хабар), яку інкримінували підсудному була перекваліфікована на ст. 190 з ч.2 (шахрайство з ознакою повторності).

Було встановлено, що підсудний просив і отримав у 8 військовослужбовців нібито за сприяння у відправці в Косово першу зарплату військових, що складає від 1 300 до 2 650 доларів США.

Ніякої реальної можливості сприяти військовим в проходженні служби у миротворчому батальйоні у прапорщика не було, він відчував матеріальні проблеми, і вирішив таким чином «зрубати грошей по легкому», оскільки реально не мав можливості яким-небудь чином вирішувати подібні питання.

У прапорщика є двоє дітей на утриманні – 1,5 і 5 років, по службі він характеризується позитивно. Свого часу проходив службу в миротворчому підрозділі.
'У

На суді прапорщик заявив, що гроші постраждалим повернув, однак, один з військовослужбовців заявив, що з ним підсудний не розрахувався в повному обсязі.

Це питання буде з'ясовувати вже інший суд, якщо військовий звернеться з позовом про відшкодування грошових коштів.

Рішення, прийняте військовим місцевим судом 21 травня може бути оскаржено протягом 15 днів з часу оголошення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!