Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Промислова зона Бердичева перетворюється на зону екологічного лиха.
 
26-05-2010, 19:42  Бізнес / Суспільство / Влада / Випадки / Господарство

Промислова зона Бердичева перетворюється на зону екологічного лиха.

 
Розвиток промисловості міста Бердичева поряд з позитивними змінами, пов'язаними із зростанням економіки і створенням робочих місць, несе в собі й негативні моменти.

У цьому досить легко переконатися під час відвідування території колишнього шкірзаводу, на якій розмістилися десятки бердичівських підприємств.

Перше, що кидається в очі, це калюжі і річки води на землі, насичені хімічними речовинами.
'Промислова

Запах стоїть страшенний, і як нам повідомили місцеві старожили, при відсутності вітру вже через кілька хвилин дихання отруєним випаровуванням калюж паморочиться голова.

Як нам повідомили люди, причиною цього екологічного лиха є погана робота старої промислової каналізації шкірзаводу. При самому невеликому дощі вся хімія з каналізації випливає на поверхню, забруднюючи навколишнє середовище.

Міській владі Бердичева і відповідним міським службам необхідно звернути увагу на ситуацію, що склалася з екологією на території колишнього шкірзаводу, і виявити тих, з чиєї вини територія Бердичева повільно, але впевнено перетворюється на хімічну клоаку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!