Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Баранівці завод по утилізації небезпечних відходів просить дозвіл на викиди забруднюючих речовин
 
7-07-2016, 03:49  Бізнес

В Баранівці завод по утилізації небезпечних відходів просить дозвіл на викиди забруднюючих речовин

 
В Баранівці завод по утилізації небезпечних відходів просить дозвіл на викиди забруднюючих речовин

У місті Баранівка вже кілька років працює завод з утилізації небезпечних відходів «Еко Нова». Власники стверджують, щоб підприємство запрацювало на повну потужність, йому необхідний дозвіл на викиди забруднюючих речовин.

Як повідомлябть в облдержадміністрації, в зв'язку з неодноразовими відмовами у видачі дозволу, керівники «Еко Нова» запросили начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА Вадима Войцещука познайомитися з роботою підприємства.

Завод з утилізації небезпечних відходів «Еко Нова» побудований в 2013 році. Його обладнання дозволяє здійснювати повний спектр утилізаційних заходів, а щомісячна потужність по утилізації складає близько 300 тонн відходів (клінічних, фармацевтичних та ін.).

За словами генерального директора компанії Олександра Далакішвілі, робота заводу на повну потужність дасть Житомирській області підприємство, яке буде платити податки в місцевий бюджет і створить додаткові робочі місця.

Крім того, на базі «Еко Нова» планується створення науково-дослідного інституту по дослідженню та впровадженню сучасних технологій в сфері екології із залученням вітчизняних та зарубіжних вчених. Підприємство вже співпрацює з транснаціональними компаніями і фондами, має досвід реалізації соціально-екологічних програм.

Оглянувши роботу заводу, начальник управління екології Вадим Войцешук зазначив: «Управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації розуміє важливість і підтримує створення нових, екологічно спрямованих підприємств, які будуть допомагати розвитку регіону. Але будь-які рішення щодо їх діяльності будуть прийматися виключно після проведення громадських слухань. Думка громадськості міста Баранівка обов'язково має бути врахована».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!