Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В житомирських садочках безкоштовно утилізують люмінесцентні лампочки
 
25-02-2012, 12:41  Суспільство

В житомирських садочках безкоштовно утилізують люмінесцентні лампочки

 
У Житомирі Комісія з екології та природокористування громадської ради при Житомирській облдержадміністрації спільно з «Добробуд Еко України» почали акцію по утилізації люмінесцентних ламп у дитячих садках.

'В



Першу партію ламп на утилізацію вже забрали. «З дитячого садка № 41 ми забрали 500 ламп. А плануємо зібрати з усіх садочків міста. У нас є інформація про те, що люмінесцентними лампами користуються ще в 15 таких закладах », - розповів Євген Меримський, голова комісії з екології та природокористування громадської ради

Директор «Добробуд Еко України» Ігор Солошенко повідомив, що акція триватиме до кінця березня цього року. До цього часу планують утилізувати всі люмінесцентні лампи з дитсадків Житомира. Також Ігор Солошенко зазначив, що з адміністрації дитсадка можуть подзвонити й повідомити про потребу утилізації ламп. Тел. 46-80-79, 46-28-16.

Акцію в майбутньому хочуть продовжити. Садки - це перший крок, далі організації планують проводити утилізацію ламп в школах.

Пьянство есть упражнение в безумстве. Пифагор
Потеря времени тяжелее всего для того, кто больше знает. Гёте И.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!