Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області вилучено 57 векселів з ознаками фіктивності на 62,3 млн. грн.
 
2-11-2010, 20:04  Економіка

У Житомирській області вилучено 57 векселів з ознаками фіктивності на 62,3 млн. грн.

 
Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, проводяться заходи щодо зупинки обігу та скасування емісії акцій акціонерних товариств з ознаками фіктивності, зареєстрованих у Житомирській області, а також заходи з виявлення порушень порядку емісії та обігу векселів.

У Житомирській області вилучено 57 векселів з ознаками фіктивності на 62,3 млн. грн.



Протягом 9 місяців 2010 року за матеріалами управління, Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку зупинено обіг акцій 12 акціонерних товариств на загальну суму 63,9 млн. грн. та скасовано емісію акцій 8 акціонерних товариств на загальну суму 63,7 млн. грн.

Про це з посиланням на дані управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом повідомляє офіційний сайт Державної податкової адміністрації в Житомирській області.

Виявлено 23 суб'єкти господарської діяльності, які видали 269 векселів з ознаками фіктивності на загальну суму 537,5 млн. грн. та вилучено з обігу 57 векселів з ознаками фіктивності на загальну суму 62,3 млн. грн.

У результаті проведених заходів в юридичні відділи Державної податкової інспекції направлені матеріали по 5 акціонерних товариствах для підготовки позовів про припинення юридичної особи.

За 7 суб'єктами господарської діяльності прийнято рішення на користь податкової служби.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!