Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Купуйте долари сьогодні - завтра може бути як в Білорусії ...
 
23-04-2011, 09:16  Економіка

Купуйте долари сьогодні - завтра може бути як в Білорусії ...

 
Усі заголовки світових фінансових ЗМІ в останні кілька тижнів рясніють повідомленнями про дефіцит іноземної валюти в Білорусії. Справи в цій країні настільки погані, що населення країни починає купувати навіть гривню і російські рублі, не кажучи вже про те, що в країні великим дефіцитом стало золото і сертифіковані дорогоцінні камені. Про що це може говорити? Напевно, про те, що незважаючи на те, що Білорусь виробляє величезну кількість продуктів харчування, все ж не хлібом єдиним живе людина. Людям іноді хочеться купувати високоякісний одяг, побутову техніку та іноземні автомобілі, які на відміну від картоплі продають тільки за валюту.

Купуйте долари сьогодні - завтра може бути як в Білорусії ...



Незважаючи на те, що населенню Білорусії не загрожує голодна смерть, президент цієї країни в результаті сформованої ситуації може втратити своє крісло. І воно зрозуміло, що в умовах глобалізації немає жодної країни, яка може задовольнити потреби своїх громадян власним виробництвом. А оскільки пан Лукашенко встиг посваритися як із Заходом, так і з Росією, то про стабілізаційних кредити він може тільки мріяти, саме тому Нацбанк Білорусії вже не може продавати валюту всім бажаючим.


Однак і українцям не варто радіти тому, що в прикордонних населених пунктах спостерігається попит на українську гривню. Це ні про що не говорить, крім як про безвихідну ситуацію, в яку потрапили громадяни Білорусі, які готові купувати хоч металобрухт, бо він сьогодні більш ліквідний, ніж їхня валюта. Але громадянам України слід поставити собі одне просте питання, а чи не може долар так само раптово зникнути в нашій країні?


Ось уже третій рік ми спостерігаємо постійне зростання цін на продукти харчування, а також на бензин, але при цьому курс нашої валюти залишається незмінним. Новий уряд готовий виконувати будь-які примхи МВФ, аби отримати черговий транш, який видають у доларах. А якщо припустити, що хоча б один з цих траншів не буде отриманий вчасно або зовсім. Але ж Україна - не Білорусія, і в нас стільки продуктів харчування не виробляють. Адже не для кого не секрет, що, наприклад, вершкове масло Україна купує у Білорусії і розводить його на місцевому виробництві пальмовою олією в пропорції 1:5. Так от, я Вас запитую, що тоді буде з нашою гривнею? Швидше за все, так само, як і в 2008 році ми побачимо різке подорожчання долара. Тільки в цей раз долар виросте не до 8 гривень, а до 20. Так що купуйте долар і євро і не кажіть, що ви не знали про те, що вони подорожчають.
За матеріалами ua-banker.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!