Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Фермерам Житомирщини - підтримка держави!
 
11-12-2010, 00:47  Господарство

Фермерам Житомирщини - підтримка держави!

 
Як повідомили в прес-службі Житомирської облдержадміністрації з посиланням на губернатора області Сергія Рижука вперше в Житомирській області у 2011 році передбачать у бюджетах районів кошти на підтримку фермерських та особистих селянських господарств.

0



Сергій Рижук, уточнив, що мова йде про суми в 80-100 тис. грн. на кожен район. За ці кошти «виникне можливість справжнім господарям закупити телят у тих аграріїв, які не можуть їх утримувати». "Особливо це стосується зони Полісся, де в Житомирській області є в наявності тисячі гектарів природних пасовищ і є можливість до глибокої осені випасати худобу при мінімумі витрат", - додав С. Рижук. Голова Житомирської ОДА повідомив також про наміри влади регіону як можна швидше відродити тваринництво: "Ми створимо всі умови таким господарям, які дійсно мають бажання працювати. Зрозуміло, що в таких починаннях першу скрипку повинні грати голови рад різних рівнів".
За матеріалами www.reporter.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!