Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі затримали квартирного злодія, якого шукали майже місяць.
 
11-09-2011, 15:37  Кримінал

У Житомирі затримали квартирного злодія, якого шукали майже місяць.

 
'У

9 вересня в Новоград-Волинський міськвідділ міліції звернулася місцева жителька із заявою про те, що вночі близько 3 години невідомий відкрито заволодів її сумочкою, в якій знаходилося 700 гривень.

Як повідомили news.city.zt.ua у прес-службі УМВС України в Житомирській області, співробітники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 30-річного місцевого жителя, у якого частину викрадених грошей вилучено.

Співробітники Королівського райвідділу м.Житомира затримали 34-річного жителя обласного центру, який обгрунтовано підозрюється у скоєнні, принаймні, двох крадіжок із квартир у Житомирі. Повідомлення про них надійшли в міліцію від господарів квартир на початку серпня.

9 вересня слідчі Червоноармійського райвідділу в ході проведення оперативних заходів в с. Ходорівці у непрацюючого місцевого жителя вилучили близько 3 кг зелених рослин коноплі, а на його присадибній ділянці виявили ще 423 рослини коноплі. Всі наркотичну сировину зараз направлено на дослідження до Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

52-річний чоловік в даний час затриманий.

3-й абзац соответствует заголовку статьи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!