Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТОП-10 знахідок-2009
 
3-04-2010, 12:18  Культура / Суспільство / Наука / Випадки

ТОП-10 знахідок-2009

 
8. ПІРАТСЬКЕ ЗОЛОТО "ЧОРНОЇ БОРОДИ"

ТОП-10 знахідок-2009

Старовинний меч, маленькі шматочки золота і монету знайшли серед залишків корабля в Північній Кароліні, США. Дослідження підтвердили, що скарби і корабель належали пірату на ім'я "Чорна борода".

7. "САМУРАЙСЬКИЙ ПІДВОДНИЙ ЧОВЕН" ЧАСІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

ТОП-10 знахідок-2009

Дослідники знайшли на дні гавані Перл Харбор дві японські субмарини, що затонули під час атаки японської авіації на кораблі флоту США. Одна з субмарин перевозила літаки, а друга була невеликого розміру, і повинна була розвивати найвищу швидкість.

6. ВЕЛИЧЕЗНИЙ "ДО-СТОУНХЕНДЖІВСЬКИЙ" РИТУАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

ТОП-10 знахідок-2009

Місцезнаходження руїн стародавнього храму визначили за допомогою дивних кіл на полях, побачених з повітря. Археологи в черні минулого року знайшли на цьому місці десятки курганів і дві величезні могили, які вважаються зразками "першої британської архітектури".

5. ТАЄМНИЧІ СЛАНЦЕВІ ТАБЛИЧКИ З ДЖЕЙМСТАНУ

ТОП-10 знахідок-2009

Археологи до цих пір намагаються розгадати таємницю незвичайних табличок зі сланцю, на яких невідомі люди малювали майже 400 років тому. Таблички були викопані зі старого колодязя у ранньо-американському поселенні в штаті Вірджинія, США.

4. МОГИЛА СТАРОДАВНЬОГО "КОРОЛЯ КОШТОВНОСТЕЙ" У ПЕРУ

ТОП-10 знахідок-2009

У могилі знайшли величезну кількість скарбів в різних старовинних стилях. Вік могили близько 1,5 тисячі років. Вчені сподіваються, що її вивчення допоможе відкрити таємниці індіанської цивілізації Мохе.

3. СТАРОДАВНІ ЗУБИ З ДОРОГОЦІННИМ КАМІННЯМ

ТОП-10 знахідок-2009

Ця знахідка показує майстерність дантистів давніх часів. Корінні американці могли вставляти в зуби коштовності ще 2,5 тисячі років тому.

2. НАЙБІЛЬШИЙ АНГЛОСАКСЬКИЙ СКАРБ

ТОП-10 знахідок-2009

Аматор-мисливець за скарбами з Англії знайшов у липні минулого року найбільший англосаксонський скарб за всю історію археології. Світ побачив вишукані золоті прикраси, дорогоцінне каміння та багато прикрашу зброю.

1. ЗАТОНУЛИЙ КОРАБЕЛЬ-ПРИМАРА ЕПОХИ "ЗОЛОТОЇ ЛИХОМАНКИ"

ТОП-10 знахідок-2009

На палубі затонулого корабля дослідники знайшли забуті черевики, а на кухні – розкидані обідні приналежності. Це дозволило відтворити останні моменти на борту корабля епохи "золотої лихоманки" під назвою "AJ Goddard". Дослідники знайшли його в листопаді.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!