Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Десять фактів про жіночі сідниці
 
3-04-2010, 15:58  Культура / Суспільство / Випадки / Історія

Десять фактів про жіночі сідниці

 
1. У Стародавній Греції сідниці були об'єктом цілого культу. До них ставилися з величезною повагою, і ті, у кого вони була красивими, вважалися посланниками богів.

2. А в Стародавній Персії саме завдяки цій частині тіла з'явився цілий напрямок у мистецтві. Висококласні карбувальники робили чудової краси глечики для того, щоб митися.
'Десять

3. Стародавні римляни, які теж ставилися до сідниць дуже добре, влаштовували на честь них спеціальні ігрища. Вони фарбували їх в червоний колір і виконували вигадливі святкові танці, в яких саме цьому місцю відводилася першорядна роль.

4. А в Стародавньому Єгипті суворо стежили за тим, щоб незаміжні дівчата не сідали неприкритими сідницями на необроблені камені. Вважалося, що це може образити їх і тоді дівчина не зможе вийти заміж.

5. У Шотландії сідниці були першою зброєю залякування ворога, ось чому, напевно, шотландці ходять в кілтах. Таким же чином – показом голою дупи – виражалося нескінченне презирство до ворога.
'Десять

6. Але потім настали важкі часи. В Середні віки це місце почали ховати. І знаєте чому? Тому що ця частина тіла вважалася непристойно гладкою.

7. Зате в Намібії в цей час будували цілі святилища, присвячені сідницям. Їх розкопали в 1947 році і довго не могли зрозуміти, що ж це таке.

8. І хто б міг подумати, що сідницями можна лякати диявола? Релігійні фанатики в Середні віки свято вірили в те, що вигляд цієї частини тіла повинен викликати відразу. Тому, якщо показати її Дияволу, він неодмінно позбудеться всієї своєї сили і втече.
'Десять

9. Один з найбільш незвичайних середньовічних лицарських орденів – це орден дупи. Він проіснував більше 150 років.

10. Середньовічні германці за допомогою сідниць захищалися від ураганів. Для цього лише треба під час урагану виставити її у вікно. Не знаю, чи думають блискавки так само як Диявол, але жителі Німеччини були твердо впевнені, що дупа у вікні відведе від будинку будь-які удари природи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!