Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Хлопчики і дівчатка: 11 відмінностей!!!
 
25-04-2010, 23:46  Культура / Суспільство / Наука / Випадки / Відпочинок / Медицина / Історія

Хлопчики і дівчатка: 11 відмінностей!!!

 
3. У ліжку хлопчики бояться, що дівчинка не кінчить. А дівчатка бояться, що хлопчик кінчить занадто швидко.

'Хлопчики

Це тільки здається, що в хлопчиків говорить альтруїзм, а дівчаток хвилюють шкурні інтереси. Хлопчики примушують дівчаток кінчати в першу чергу для власного задоволення – вони після цього відчувають себе дуже крутими. А дівчатка переживають за хлопчиків, у яких все відбувається дуже швидко, тому що знають, як хлопчики через це засмучуються.

4. У хлопчиків проблеми з індукцією. У дівчаток з дедукцією.

'Хлопчики

Всі сміються над жіночою логікою. Так, у дівчаток дійсно трапляються проблеми з умовиводами від загального до конкретного, тому їм важко даються висновки щодо того, що з чого виходить: чи то він мене любить, і тому зі мною спить, чи то він зі мною спить, тому не любить, - піди розберися. Але у хлопчиків все набагато гірше – вони не здатні на умовиводи від конкретного до загального. Так, представник сильної статі не здатний зрозуміти, що якщо його попросили не спізнюватися на день народження і дзвонити у той час, в який він обіцяв, значить, і на побачення в парку теж варто прийти вчасно.

5. Хлопчики намагаються бути не схожими на дівчаток, а дівчатка хочуть бути схожими на хлопчиків.

'Хлопчики

І це говорить на користь того, що хлопчиком бути краще. З іншого боку, якщо добре подумати: поки ти – дівчинка, ти можеш пишатися такими речами, якими хлопчику пишатися так само безглуздо, як тим фактом, що у нього є пеніс (до речі, деякі це вважають достатнім приводом для гордості), наприклад, своєю фінансовою незалежністю.

6. Хлопчики вважають, що чим більше у них пеніс, тим краще, а дівчатка так не вважають, тому що вони знають, через це буває боляче.

'Хлопчики

7. Хлопчики вміють знаходити спільну мову з комп'ютером, а дівчатка вміють знаходити спільну мову з хлопчиками, які вміють знаходити спільну мову з комп'ютерами.

'Хлопчики

Нікому не відомо, чому у хлопчиків з комп'ютерами все виходить краще, ніж у дівчаток. Є підозра, що у дівчаток просто немає ніякого стимулу розвивати свої здібності в цьому напрямі, якщо цим з таким завзяттям займаються хлопчики. З часів перших мануфактур відомо: розподіл праці підвищує його продуктивність, та й навіщо позбавляти хлопчиків ще однієї можливості продемонструвати свою перевагу?

8. Дівчата переоцінюють здатність хлопчиків думати, а хлопчики недооцінюють аналогічну здатність дівчаток.

'Хлопчики

Всупереч байкам про слабкість жіночого інтелекту дівчатка здатні вибудовувати складні стратегії по завоюванню, приручення, перевихованню хлопчиків. Але ці стратегії часто не спрацьовують. А все тому, що в їхній основі лежить неправильне припущення – хлопчики здатні думати: «І тоді він подумає, що я...». Нічого він не подумає, і не тому, що дурень. А тому що він вважає, що дівчатка думати не вміють, так що можна і йому не напружуватися.

9. Хлопчики не такі емоційні, як дівчатка.

'Хлопчики

Ще б пак, з раннього дитинства дівчаток жаліють, коли вони плачуть, а хлопчиків лають. Дівчаток хвалять, коли вони виснуть на дідусеву шию в пориві ніжності, а хлопчиків закликають бути більш стриманими. Так що хай хлопчики знають: їх залізний характер – не їхня заслуга. А дівчатка стають плаксами по батьківській милості. Так що давайте без обопільних претензій.

10. Хлопчиків тягне до дівчаток, а дівчаток – до хлопчиків.

'Хлопчики

Дівчатка люблять збиратися і лаяти хлопчиків взагалі і своїх зокрема. Хлопчики про дівчаток розмовляють не так часто, але якщо все ж таки роблять це, то ніяк не можуть утриматися і обійтися без іронічних зауважень. Тим не менше хлопчики бігають за дівчатками, а дівчатка – за хлопчиками. Дивно, але факт.

11. Наука стверджує: ніяких фактів на користь того, що жіночий мозок влаштований принципово інакше, аніж чоловічий, їй не відомо.

'Хлопчики

Тим не менш очевидно, що чоловіки і жінки відрізняються один від одного не тільки зовні. У чому криється причина цих відмінностей – питання спірне. Існує багато переконливих аргументів на користь того, що різними чоловіків і жінок робить суспільство. Антропологам вдавалося виявити племена, де чоловічі і жіночі ролі не мали нічого спільного з прийнятими в нашій культурі уявленнями на цей рахунок: такі собі мускулисті жінки-воїни і зворушливі чоловіки, стурбовані вихованням потомства. Або, приміром, американські феміністки: їм дійсно вдалося добитися того, щоб кордони статевих ролей стали більш розмитими. При цьому вони діяли виключно соціальними засобами. Так що слабка і беззахисна жінка і сильний чоловік-переможець – не більше ніж культурні штампи. Також не можна обійти увагою поширене (в основному серед чоловіків) переконання, що чоловіки розумніші за жінок. Статистика з цього приводу говорить наступне: середній рівень інтелекту в жіночій популяції не відрізняється від середнього рівня в чоловічій, при цьому чоловіки як з дуже високим рівнем інтелекту, так і з дуже низьким, зустрічаються частіше, ніж такі ж жінки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!