Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині «угруповування» безробітних грабують корівники та ферми
 
20-05-2010, 22:55  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Господарство / Економіка

На Житомирщині «угруповування» безробітних грабують корівники та ферми

 
19 травня в Ємільчинському районі Житомирської області керівник одного з сільськогосподарських підприємств повідомив у райвідділ міліції про те, що з приміщення корівника даного підприємства невідомим викрадено 2 електродвигуни та 2 вакуумні насоси. Сума збитку становить майже 3,5 тисячі гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 46-річного безробітного жителя району, у якого викрадене вилучено. Про це повідомила прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.
'На

За минулу добу в Любарський районний відділ міліції надійшло повідомлення від дирекції одного з приватних підприємств про те, що з приміщення ферми господарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 78 листів шиферу, 28 балок і залізобетонний стовп. Сума збитку становить 500 гривень.

Оперативники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 4-х безробітних мешканців району.
'На

Міліція звертається до керівників приватних підприємств: щоб уникнути скоєння крадіжок, подбайте про безпеку господарств. Наявність на території підприємства охоронця, обладнання господарства надійними замками значно знизять можливість зловмисників вчинити злочин.

А встановлення відеоспостереження або охоронної сигналізації може стати додатковим фактором захисту вашого майна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!