Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під час весняного благоустрою в Житомирі висаджено близько двох тисяч дерев
 
3-06-2010, 22:20  Культура / Суспільство / Влада / Відпочинок / Господарство

Під час весняного благоустрою в Житомирі висаджено близько двох тисяч дерев

 
'Під

Досить зазначити, що під час весняної толоки, в цілому було висаджено близько 2 000 дерев і понад 3 300 кущів, вивезено на звалище більше 5 000 тонн дорожнього нальоту, десятки вантажівок твердих побутових відходів з місць масового відпочинку житомирян, ліквідовано 17 стихійних звалищ, упорядковано дворові дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту, відремонтовано міські дороги, по яких курсують електротранспорт та маршрутки, приведені до санітарних норм 21 громадський колодязь з 36 наявних.
'Під

Мер міста відзначила велику, ніж у попередні роки, активність самих городян, які взяли участь, насамперед, в облаштуванні дитячих ігрових майданчиків, скверів і парків.
'Під

За пропозицією мера, вирішено відзначити кращих учасників весняної толоки, серед яких студентські та учнівські колективи Національного агроекологічного університету, держуніверситету ім. І.Франка, військового інституту, школи "Сяйво", інших навчальних закладів.
'Під

На думку членів громадської ради, доцільно буде встановити при входах в парки і сквери, місця масового дозвілля городян спеціальні щити з інформацією про те, який колектив міста закріплений за об'єктом і несе відповідальність за її чистоту.
'Під

Разом з тим, відзначали учасники засідання, міська програма "Творимо місто разом" триває, і роботи з благоустрою місця нашого спільного проживання тривають.

'Під

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!