Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Між Житомиром і Києвом створюється нова траса для автоперегонів
 
3-06-2010, 22:48  Культура / Суспільство / Спорт / Відпочинок

Між Житомиром і Києвом створюється нова траса для автоперегонів

 
Першими випробували трасу екіпажі Валерія Горбаня/Євгенія Леонова, Тараса Кравченка/Юрія Кузьмінова, Володимира Кондратенко/Дмитра Дейнеко та Андрія Креденцера/Володимира Римчука.
'Між

Судячи з того, що два перших екіпажа дещо перестаралися і невдало атакувавши бордюри, поклали свої автомобілі на бік, тренування проходило в агресивній манері – утім, хронометраж не вівся, тож казати про час проходження траси поки не приходиться.
'Між

«На новій трасі практично немає довгих прямих, де можна було б хоч трохи стабілізувати машину. Повороти слідують один за іншим – тільки встигаєш ставити автомобіль з одного боку в бік. Крім того, і покриття дороги вельми схоже на херсонські допи, так що ми отримали досить точну імітацію майбутнього ралі. Взагалі, якщо спробувати оцінити цю доріжку за десятибальною шкалою, то я б поставив їй не менше дев'ятки», - розповів Тарас Кравченко.
'Між

«Що ж стосується мого перевороту, то, на щастя, нічого страшного не сталося. Після двох проїздів за допу я вирішив трішки додати швидкості – мабуть, це було зарано. В одному з поворотів перебрав з ходом, машина стала на два колеса і м'яко вляглася на бік. Начебто жодних фатальних руйнувань немає, і до Херсона ми встигаємо привести все в стан бойової готовності».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!