Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 6 травня в Житомирі вперше гратимуть у футбол на автомобілях
 
5-05-2012, 10:13  Суспільство

6 травня в Житомирі вперше гратимуть у футбол на автомобілях

 
У рамках Кубка імені Володимира Попова зі швидкісного фігурного водіння в місті Житомир пройде незвичайний автотурнір.

'6



- У світі ще такого не було. Буде кілька команд, які гратимуть "на виліт". Ми влаштуємо короткі матчі до першого забитого гола. Хто пропустив - вибуває зі змагань. У кожній команді буде не менше, ніж по дві машини. Це буде дуже цікаво - забити гол на автомобілі, та ще коли пускаєш машину "з занесенням" ... - Розповів Валерій Попов, голова правління «Автоклубу імені майстра спорту СРСР Володимира Артемовича Попова".

Автомобілісти-футболісти свої виступи присвятять Євро-2012. А змагання на Кубок імені Володимира Попова приурочені до Дня Перемоги.

- Вони стануть традиційними і проводитимуться в переддень свята, в останню неділю перед 9 Травня - говорить Валерій Попов.

В минулому році перші такі змагання зібрали більше трьох десятків учасників, що пройшли через відбір. Нинішній кубок вже претендує на статус всеукраїнського.

В цьому році за Кубок Попова приїдуть боротися і з інших областей України - Одеської, Київської, можливо, Закарпатської, будуть з Волині і з Рівного.

Турнір запланований на 6 травня і відбудеться він на майданчику ТРЦ ГлобалUA. Початок о 10-00. Для тих, хто не потребує адреналіні від захоплюючих гонок, буде розгорнута виставка автомобілів, як сказано в афіші, "найвідоміших брендів світу".

Якщо ви хочете взяти участь в змаганнях, телефонуйте 096 567-93-12
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!