Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 13 листопада театр «Візаві» привезе до Житомира світову легенду «Лист незнайомки»
 
2-11-2011, 20:01  Культура

13 листопада театр «Візаві» привезе до Житомира світову легенду «Лист незнайомки»

 
У неділю 13 листопада житомиряни отримають можливість побачити культову постановку «Лист незнайомки» київського елітного театру «Візаві», - передає Афіша Житомира.

13 листопада театр «Візаві» привезе до Житомира світову легенду «Лист незнайомки»



Вистава «Лист незнайомки» за Стефаном Цвейгом з аншлагом приймали в Росії, Білорусі, Чехії, Франції, Німеччини і в багатьох інших країнах світу. Тепер така можливість випала і житомирянам.

У цьому році Київському елітного театру "Візаві" виповнилося 13 років.

За словами головного режисера театру Євгена Морозова, за ці творчі роки життя у театру були свої злети і падіння. Найголовніше, що театру вдалося завоювати любов і розуміння глядача, наповнити стрімкі серця енергією, красою, індивідуальністю, яку можна черпати з природного джерела театрального мистецтва.

Найпопулярнішим творінням театру став спектакль за п'єсою Стефана Цвейга "Лист незнайомки". Це мелодрама, історія справжнього кохання, дуже душевного і чуттєвого, яке викликає сльози і радість у глядача.

У житомирян є унікальна можливість побачити супер-мелодраму Стефана Цвейга "Лист незнайомки" 13 листопада в приміщенні облмуздрамтеатру ім. І. Кочерги.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!