Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Виступ театру-лабораторії «бурсаки» залишив немало позитивних вражень
 
11-11-2013, 23:39  Культура

Виступ театру-лабораторії «бурсаки» залишив немало позитивних вражень

 
'Виступ

Свій театр з’явився і в Житомирському державному університеті імені Івана Франка. «Бурсаки» - це театр-лабораторія, головними акторами якого являються молоді студенти. Не дивлячись на те, що створений цей мистецький колектив був відносно недавно, його популярність є доволі значною. Професійні театральні діячі відмічають, що наполегливість акторів разом з професіоналізмом наставників дають досить вражаючі результати. Режисер театру – Петро Авраменко, добре знайомий шанувальникам театральної творчості завдяки своїй професійній діяльності в Житомирському драматичному театрі, де він також працює режисером.

8 листопада театр-лабораторія «Бурсаки» запропонували своїм глядачам чудовий спектакль «Ніч навпроти Івана Купала». Виступ пройшов у приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. Ольжича. За словами акторів – це їх перший виступ на сцені таких «значних» розмірів.
Безпосередньо виступ був присвячений церемонії нагородження кращих літературних художників Житомирщини 2013 року, в рамках конкурсу «Краща книга року» Помогатель.ру, і пройшов він безпосередньо після завершення церемонії.

Хочеться відмітити, що в спектаклі використовувалася лялькова атрибутика, елементи лялькового театру, а також декорації з дерева. Враховуючи тематику спектаклю, костюми акторам шили спеціально для даного спектаклю, з льону.

Глядачі, які були присутні під час виступу театру-лабораторії, залишилися задоволені спектаклем і щиро сподіваються, що молоді і талановиті актори ще неодноразово даруватимуть шанувальникам театрального мистецтва свої спектаклі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!