Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські газети ніхто не читає!!!
 
9-12-2009, 20:20  Культура / Суспільство / Влада

Житомирські газети ніхто не читає!!!

 
І навіщо в Житомирській області видають газети: суцільні збитки та журналісти без зарплат.

У Житомирській області з 26 комунальних районних газет 20 є збитковими.

Про це стало відомо 4 грудня під час наради-семінару для редакторів комунальних засобів масової інформації Житомирської області в м. Малині, повідомляє Управління у справах преси та інформації Житомирської обласної державної адміністрації.

Районні газети «Овруцька Зоря» і «Малинські новини» взагалі примудрилися пропрацювати 9 місяців в 2009 році, не отримавши ні копійки з місцевих бюджетів!
'Житомирські

Чотири редакції допустили заборгованість з виплати заробітної плати працівникам на загальну суму 84,5 тис. грн. Це газети «Відродження» (Брусилівський район), «Сільське життя» (Житомирський район), «Зоря Полісся» (Радомишльський район) та «Нове життя» (Черняхівський район).

Причинами збитковості редакцій були названі криза, недостатній рівень оплати співзасновників за надані інформаційні послуги, а в окремих випадках - невміння або небажання редакцій заробляти кошти самостійно.

За 9 місяців 2009 року редакції комунальних газет області надали інформаційних послуг районним державним адміністраціям та районним радам на загальну суму майже 1,2 млн. грн., а фактично отримали за ці послуги 847 тис. гривень, тобто 70%.

У семінарі взяли участь перший заступник голови Житомирської обласної ради Петро Рудницький, начальник управління у справах преси та інформації Тетяна Осницька, заступник голови Малинської РДА Сергій Кучинський, заступник голови Малинського районної ради Марія Насіканова, а також заступник мера м. Малина Віктор Гега.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!