Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Телеведучий Андрій Куликов проведе дебати для житомирських кандидатів у мери
 
18-10-2010, 23:47  Політика

Телеведучий Андрій Куликов проведе дебати для житомирських кандидатів у мери

 
Відомий український телеведучий Андрій Куликов проведе дебати для кандидатів у мери міста Житомира.

Телеведучий Андрій Куликов проведе дебати для житомирських кандидатів у мери



Дебати пройдуть на Житомирському обласному телебаченні і відбуватимуться по середах - 20 і 27 жовтня в 19:50. Ведучий - Андрій Куликов, ICTV.

Нагадаємо, не так давно, кандидат на посаду Житомирського міського голови від "Батьківщини" Микола Савенко закликав кандидатів до участі в дебатах.

- Однак донині моєї ініціативи так і не почули, а кандидати не хочуть, не можуть продемонструвати знання проблем міста і запропонувати публічно варіанти їх вирішення, - зазначив Микола Савенко 11 жовтня. - А було б цікаво, показати виборцям, як кандидати розуміються на проблемах Житомира, наскільки конкретним є їх бачення його проблем і невідкладних кроків, які змушена буде прийняти мерія вже 1 листопада 2010 року.

У свою чергу, Руслан Коцюбинський відгукнувся на заклик до дебатів, про які заявив Микола Савенко.

- Проблема полягає лише в тому, що Савенко особисто не звертався до мене як до кандидата на посаду міського голови з такою пропозицією. Більш того, це схоже на чергову голослівну заяву. Особисто я готовий проводити публічні обговорення будь де і будь з ким і відповісти на всі питання, щодо вирішення проблем міста, - заявив Коцюбинський.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!