Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відбулися змагання на турніках "STREET Тренування"
 
25-06-2012, 20:18  Спорт

У Житомирі відбулися змагання на турніках "STREET Тренування"

 
Вчора, 24 червня в Житомир приїхали переможці шоу «Україна має талант» команди «Розминка».

У Житомирі відбулися змагання на турніках "STREET Тренування"



У рамках всеукраїнського туру "STREET Тренування" хлопці мають намір об'їхати всю Україну і відібрати лише 25 чоловік, які і будуть представляти Україну, а також країни СНД на фестивалі.

У Житомирі фестиваль фрістайлу "STREET Тренування" проходив на спортивному майданчику школи № 7. На зустріч, щоб побачити своїх кумирів для наслідування і показати себе, прийшли десятки молодих людей. Серед безпосередніх учасників змагань тут були і приїжджі з Бердичева, Любара, Києва, Броварів, Хмельницького, Харкова та Дніпропетровська.

Судді визначали переможців за кількістю балів при виконанні різних вправ.

На турніках, брусах, інших спортивних снарядах і просто на траві учасника фесту витворяли дивовижні речі, показуючи величезні можливості людського тіла. Кращих з них визначали за складністю комбінацій і чистоті їх виконання.

Великий ажіотаж серед хлопців викликала і одна дівчина, яка не менш відважно крутилася на турніку.

Тетяні Корецькій 17 років, вона вже 2 роки «дружить» з турніком і брусами і виглядає досить підкачаною. До тренування вона привернула і свою подружку Катю, яка з пухкенькою дівчинки стала стрункою і сильною панянкою.

- Я була дуже повною дівчинкою, але коли побачила минулого літа, що витворяє Таня - я почала її просити навчити мене. За три місяці я така тонюсінька стала, я вдячна їй. Я привела сюди своїх друзів, щоб вони побачили це, побачили, як з допомогою тренування люди починають жити по іншому - розповідає Катя Захарченко.

Дівчата розповіли журналістам що тренування змінило їх спосіб життя і багатьох їхніх знайомих, перестали пити і курити, гуляти по нічним клубам і повністю віддали себе цьому вуличного спорту. Таких прикладів багато по всій Україні, та й в інших країнах.

Це дивно, але у вільний час пара цих дівчат не сидить у соціальних мережах, а біжить на стадіон.

- Це те, що відчуваєш, це те, що тобі подобається. Тут не можна сказати «Ось зроби це!». Якщо людина не захоче цього сама - нічого її не змусить це зробити - пояснюють дівчата.

Варто відзначити, що захід в Житомирі відбувся завдяки самоорганізації житомирян і команди тренування без будь-якої підтримки влади.

Один зі співорганізаторів, житомирянин Олег Кучерук розповів журналістам, що складно було знайти спільну мову з директором школи № 7, на майданчику якої планувалося проведення фестивалю.
- Директор школи зробила вигляд, що нас не розуміє. Майданчик в порядок ми приводили самі, за свої гроші. А директриса нас ще критикувала, стверджуючи, що ми халтуримо, і мовляв, не всі стійки зачистили.

З електричним живленням колонок для музичного супроводу хлопцям допомогли жителі найближчого будинку, а з медалями та грамотами Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Але попри все свято спорту вдалося!

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!