Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі спробують визначити кращого водія серед жінок
 
17-02-2012, 15:44  Суспільство

У Житомирі спробують визначити кращого водія серед жінок

 
На початку весни, напередодні 8 березня, в Житомирі пройдуть незвичайні автомобільні змагання, на яких визначать кращого водія серед жінок міста.

'У



Під час змагань, житомирські автоледі зможуть продемонструвати свої вміння за кермом і позмагатися між собою.

Таку можливість, як подарунок до жіночого свята, надає громадська організація "Автоклуб імені Володимира Попова", яка вже заявила про себе проведенням в Житомирі двох видовищних змагань зі швидкісного маневрування.

Як стало відомо, спортивне шоу "Кращий водій серед жінок" призначено на 4 березня і розпочнеться о 10:00 ранку на майданчику біля торгово-розважального центру Глобал UA.


Організатори змагань зараз збирають заявки конкурсанток і планують провести для них підготовчі заняття.

- Ми запрошуємо всіх жінок, які керують автомобілем, до участі в наших змаганнях. Тренування ми будемо проводити безкоштовно за півтора тижні до змагань. І зауважу, що під час попередніх змагань зі швидкісного водіння, серед 32 учасників була одна жінка. Вона зайняла 10 місце. Це було вражаюче, оскільки ззаду вона залишила 22-ох чоловіків, досвідчених водіїв, таксистів, з великим досвідом керування автомобілем, - розповів керівник автоклубу Валерій Попов.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!