Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Яна Клочкова: «Весілля буде після пологів».
 
28-03-2010, 17:43  Суспільство

Яна Клочкова: «Весілля буде після пологів».

 
Яна Клочкова: «Весілля буде після пологів».

Яна Клочкова: «Весілля буде після пологів».


До уваги шанувальників спортсменки.Олімпійська чемпіонка, а тепер уже й світська левиця розповіла про майбутнє скромне одруження з грузином Леваном Ростошвілі, підготовки до природних пологів та двокілометрові запливи в басейні.

Самопочуття майбутньої мами «нормальне», якщо не враховувати втоми від атак журналістів, церемоній, презентацій. Нещодавно Яна знялася у фото сесії, показала живіт. Говорить, що на Заході, такі сесії дуже популярні і пропагують материнство, а у нас це сприймається, як щось непристойне.

Народжувати сина Яна збирається в київському пологовому будинку № 7, вже домовилися там з головним лікарем. Приблизна дата пологів – середина червня. Народжувати збирається природним шляхом, кесарів розтин тільки в крайньому випадку. Оскільки, на думку Яни, пологи, це особиста справа жінки – народжуватиме сама, без батька дитини.

Вагітність не заважає Яні щодня пропливати в басейні близько 2 кілометрів, щоправда малюк дає про себе знати, якщо мама починає пливти трохи швидше.


З речей для малюка, поки що, є тільки коляска. Ліжечко замовила через Інтернет в Харкові, а все інше купуватимуть поступово.
Ім’я малюку теж поки не обрали, але незабаром приїде тато, тоді і вирішуватимуть.
'Яна


На початку квітня Клочкова очікує приїзду Левана, батька дитини. Під час приїзду планують обговорити весілля . Швидше за все воно буде не раніше осені. Святкування пройде у сімейному колі і з найближчими друзями.

Найближчим часом в плани Яни входить відвідування школи молодих батьків «Азбука для батьків», де вона буде вчитися азам материнства. А також продовжуватиме давати майстер-класи діткам разом з Денисом Силантьєвим (багаторазовий чемпіон світу з плавання). Хрещеним батьком сина Яна хоче обрати саме Дениса.
Яна і Леван познайомилися влітку минулого року. Яна розповідає, що це була випадкова зустріч у столичному ресторані «Сейф». «Напевно, це і називається коханням з першого погляду», - говорить Клочкова. Потім були багатогодинні телефонні розмови, незліченні СМС-ки, українка їздила в гості до Грузії, приймала Левана у Київі ... Вперше розмови про вагітність Яни з'явилися в листопаді 2009-го. Причому, новина ця стала несподіванкою не тільки для батьків плавчихи, але і для неї самої. «Чесно кажучи, я планувала завести дитину років до 30, але про те, щоб позбутися дитини, мови не було ніколи», - каже Яна.

Після цього завжди відкрита і балакуча Клочкова на кілька місяців як крізь землю провалилася. На світських тусовках не з'являлася, відключила телефон. Заговорили, що Леван не визнає батьківства, поїхав до Грузії, їхнім стосункам прийшов кінець ... І все-таки, схоже, у цієї історії буде хепі-енд. На 8 Березня Леван подарував Яні кільце і зробив пропозицію. Вона погодилася.
За матеріалами segodnya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!