Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі «притиснули» бютівців!!!
 
26-04-2010, 21:55  Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Вибори 2010

У Житомирі «притиснули» бютівців!!!

 
Влада перешкоджає громадянам потрапити у вівторок до Києва на мітинг опозиції і загрожує репресіями автоперевізникам.
'У

Про це в Житомирі заявив народний депутат від БЮТ Сергій Пашинський.

За його словами, в Житомирській області працівники Державної автомобільної інспекції загрожують транспортникам репресіями у разі надання громадянам автотранспорту для поїздки до Києва. Зокрема, керівник Андрушівського підрозділу ДАІ заявив, що жоден автобус завтра з району не виїде.
'У

«Кожному власнику автобуса попередили, що у разі надання послуг з перевезення людей до Києва до них будуть застосовані «каральні» заходи, починаючи з позбавлення ліцензій і закінчуючи проблемами з ДАІ», - сказав Пашинський.

Народний депутат зазначив, що більш як 1,5 тисяч жителів області виявили бажання поїхати до Києва на мітинг-протест проти продовження базування Чорноморського флоту РФ у Криму.
'У

Такі дії влади Пашинський називає поверненням в 2004 рік, коли біля кожного КП стояли автоматники, які забороняли виїзд автобусів.

Пашинський закликав людей їхати на мітинг будь-яким способом, «тому що саме зараз вирішується питання, чи бути країні вільною».
'У

«Свобода, як повітря, коли вона є – не помічаєш. А останнім часом ми все частіше відчуваємо загрозу втратити свободу, тому я закликаю людей стати на її захист», - сказав народний депутат.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!