Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Десантники з Житомира стали кращими в богатирських іграх у Косово
 
29-04-2010, 12:39  Суспільство / Армія / Спорт / Випадки

Десантники з Житомира стали кращими в богатирських іграх у Косово

 
Житомирські десантники, які підтримують мир і спокій на Балканах, стали кращими в богатирських іграх, що відбулися на німецькій військовій базі в Косово.

Про це повідомляє радіо «Житомирська хвиля».

Змагання богатирів проходили в рамках першості багатонаціональної бойової групи, до складу якої входять представники бундесверу, збройних сил Австрії, Швейцарії та Туреччини.
'Десантники

На шляху до п'єдесталу в учасників змагань було 6 дисциплін: переміщення за допомогою каната військового тягача вагою 12 тонн на 20 метрів, перенесення вантажу вагою 70 кілограмів, підняття умовної бочки з пивом вагою 50 кілограмів на кількість разів, перекидання коліс від великогабаритних вантажівок на швидкість, утримання на витягнутих руках кулемета вагою 11 кілограмів, та естафета.

Всі учасники перегонів отримали від організаторів змагань грамоти, а переможці були нагороджені кубками та грошовими сертифікатами на закупівлю товарів у військових магазинах базового табору на суму в 120, 80 і 50 євро.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!