Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині необхідно відстріляти 5 000 червоних лисиць
 
29-05-2010, 22:43  Суспільство / Влада / Випадки / Відпочинок

На Житомирщині необхідно відстріляти 5 000 червоних лисиць

 
В окремих районах недостатньо проводиться робота по відстрілу лисиць щодо приведення їх чисельності до оптимального рівня (1-0,5 лисиці на 1000 га).
'На

Не задіяні в цій роботі працівники органів внутрішніх справ, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій і в окремих районах управління лісового та мисливського господарства.

Така ситуація, що склалася в області по захворюванню тварин на сказ, свідчить про серйозні недоробки у проведенні комплексних заходів з боку вищезгаданих служб, районних органів самоврядування.
'На

За попередніми підрахунками в мисливських угіддях області нараховується близько 6,8 тис. червоних лисиць. Для приведення їх чисельності до оптимальної щільності необхідно провести відстріл 5 000. лисиць.

Відповідно до статті 32 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», з метою стабілізації епізоотичної ситуації та недопущення захворювання тварин на сказ у регіоні губернатор Житомирської області Сергій Рижук своїм розпорядженням зобов'язав Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства ліцензійний і промисловий відстріл дичини проводити після встановлення стійкого благополуччя в зонах проведення полювання на диких тварин.
'На

Районним державним адміністраціям з метою підтримки оптимальної щільності червоної лисиці відповідно до норм і зниження захворюваності тварин на сказ забезпечити протягом року виділення коштів для матеріального заохочення мисливців з розрахунку 50 гривень за відстріляну лисицю.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!