Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи витримають пацієнти поліпшення в обласній медицині?
 
29-05-2010, 23:14  Суспільство / Політика / Влада / Наука / Технології / Медицина

Чи витримають пацієнти поліпшення в обласній медицині?

 
«За рівнем смертності ми – африканська країна, - проаналізував Володимир Семиноженко, - хоча за рівнем економіки значно випереджаємо африканців».
'Чи

З 2001 року ми в 5 разів збільшили фінансування медицини, але успіху в боротьбі з такими хворобами, як СНІД і туберкульоз немає.

Показники дитячої смертності погіршилися на 17 позицій у порівнянні з іншими країнами. Тобто, світ йде вперед, а ми начебто і покращуємо свої показники, але відстаємо від інших держав у галузі охорони здоров'я.
'Чи

Будемо сподіватися, що поліпшення медицини на Житомирщині почнеться зі зменшення сум неофіційних подарунків та благодійних внесків за зображення процесу лікування в нашому регіоні.

І ще хочеться вірити, що деякі головні лікарі медичних закладів області все ж таки підуть на заслужену пенсію, а нові керівники цих медичних установ нарешті наведуть порядок в тому броунівському русі, який чомусь зветься кращою медициною в Житомирській області.
'Чи

Ось це б стало реформою обласної медицини. Поки ж побажаємо всім мешканцям Житомирщини витримати «поліпшення» обласної медицини і постаратися його пережити.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!