Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Гранатовий сік названий "природною віагрою"
 
5-07-2010, 14:49  Суспільство

Гранатовий сік названий "природною віагрою"

 

Гранатовий сік названий "природною віагрою"

Журнал Forbes опублікував список найбільш корисних для здоров'я людини продуктів незалежно від країни походження, кулінарної традиції або лікувальної дієти.

Гранатовий сік названий "природною віагрою"



До таких продуктів зараховані ягоди, горіхи і боби, що входять до меню всіх довгожителів. А гранатовий сік, що сприяє зниженню тиску і боротьбі з раковими клітинами, на додачу названо "природною віагрою".

Натуральне м'ясо худоби, вирощеної на зелених пасовищах, є одним із самих здорових і необхідних для життєдіяльності людини продуктів. До постачальників життєво важливих для організму поживних компонентів віднесені свіже молоко і яйця, а також виловлений в океані, а не вирощений фермерами лосось.

У світі немає "поганих" овочів, особливо відзначаючи поживну цінність капусти - будь-то звичайна качанна, броколі або брюссельська. Цілюща сила яблука також перевірена довгою історією людства, ставлячи його на вершину фруктових переваг. Цибуля і часник безумовно рекомендовані до раціону тих, хто піклується про своє довголіття. І, звичайно, серед напоїв першість утримує еліксир здоров'я - зелений чай.

Продукти для збереження їх цілющих властивостей потрібно вживати сирими або мінімально піддавати обробці.

За матеріалами Rian

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!