Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Моркву і капусту радять замінити іншими продуктами
 
27-10-2010, 18:54  Суспільство

Моркву і капусту радять замінити іншими продуктами

 
Дієтологи рекомендують поміняти п'ять найбільш вживаних продуктів

0



Дієтологи вважають, що звичний раціон харчування можна істотно поліпшити. Такі звичні нам моркву, капусту, яблука, на їхню думку, можна замінити іншими овочами і фруктами, які дозволять оптимізувати харчування.

Так, медики радять замість моркви вживати варену солодку картоплю - вона містить удвічі
більше бета-каротину. Крім того, вона багата вітаміном Е і практично не містить жиру. Капусту слід замінити шпинатом - в шпинаті найвищий відсоток антиоксидантів серед всіх овочів.

Замість апельсинів краще їсти папайю. Цей фрукт за вмістом вітаміну С, фолієвої кислоти, калія, заліза, кальцію і клітковини перевершує апельсини, банани та яблука.

Яблука, до речі, пропонується поміняти на крес-салат. Крім того, що він багатий вітамінами С, В1, В6, С, Е, залізом, кальцієм, магнієм, марганцем, цинком і калієм, організм людини засвоює залізо з нього набагато краще, ніж з яблук, повідомляє Кулінарний Едем.ru.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!