Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчених здивувала статеве життя покоління 1965-85 рр.. народження
 
19-07-2010, 13:06  Суспільство

Вчених здивувала статеве життя покоління 1965-85 рр.. народження

 
Дослідники з'ясували, що сьогоднішні 20-40-річні корінним чином відрізняються від людей старшого покоління або сьогоднішніх школярів і студентів. Ці люди (покоління Х, як їх називають у дослідженнях) увійдуть в історію як "покоління без сексу".

Вчених здивувала статеве життя покоління 1965-85 рр.. народження



Нове дослідження соціологів з Чиказького університету показує, що подружні зради зустрічаються рідше серед людей, що народилися з 1965 по 1985 рік. Вони також схильні мати менше сексуальних партнерів, ніж люди трохи старші або трохи молодші.

На думку вчених, поява СНІДу та бум розлучень батьків призвели до того, що вони менш схильні до "вільного кохання" і більше цінують вірність.

У народжених до 1960-х років винахід протизаплідних таблеток пробудив почуття сексуального авантюризму. Але це призвело до величезної кількості невдалих відносин - і переконало наступне "покоління Х" остерігатися подружніх зрад.

Проте підлітки й ті, кому зараз трохи за 20, не одержали такого уроку: для них секс все частіше є засобом розваги завдяки Інтернету, пише The Telegraph.

0



Особливості дорослішання людей, народжених від середини 60-х до середини 80-х, призвели до того, що незважаючи на те, що вони теж, природно, мають сексуальні зв'язки, але очевидно, що це відбувається не так часто і не в такій формі, як у їхніх батьків або нинішніх підлітків і студентів.

Термін "покоління Х", вперше використаний у 1960-ті роки, згодом став використовуватися для позначення тих, хто дорослішав на початку 1990-х.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!